“La mutació sentimental” de Carme Torras.

La reputada investigadora i amiga Carme Torras ha escrit un excelent llibre de ciència ficció sobre robots personals. Reconec que encara no l'he llegit malgrat em moro de ganes de fer-ho (serà el proper llibre que llegiré), i tothom en parla molt bé.




A l'excelent novel·la es planteja una societat futura on els robots personals han modificat el pensament, les emocions i les relacions humanes per millorar-los o empitjorar-los segons l’apreciació de cadascú.


La Societat Catalana de Ciència Ficció i Fantasia organitza al llarg de l’any un cicle de tertúlies amb motiu de la publicació de novel·les de ciència-ficció o de tema tecnocientífic. A les tertúlies es parla tant dels aspectes literaris de l’obra com dels fonaments tecnocientífics sobre els quals s’ha bastit l’argument. S’espera que els participants hi acudeixin atrets per la literatura, per la tecnociència o, millor que millor, pels dos vessants de l’obra tractada. Atesa la tradició de la UPC en la ciència-ficció i atès que la Carme Torras de l’Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (CSIC-UPC) ha publicat “La mutació sentimental” (Pagès Editors, 2008), novel·la guanyadora del X Premi de Narrativa de Ciència-Ficció Manuel de Pedrolo, Ciutat de Mataró 2007, s’ha decidit començar aquest cicle de tertúlies a la UPC.

Glossador literari: Miquel Barceló
Glossadors tecnocientífics: Josep Amat Josep Casanovas
Moderador: Jordi Font-Agustí

S’espera propiciar un interessant debat. TOTS HI SOU CONVIDATS!

18 de desembre de 2008, a les 19:00
Aula màster, edifici A3, Campus Nord, UPC

Comentarios

  1. gràcies per la recomanació m'ho estic llegint i és realment bo

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

¡Tu opinión nos interesa! Cuéntanos algo bonito