ENGIJOC: Activitats programades a Garrigues, Noguera, Pla d’Urgell, l’Urgell, Segarra i Segrià.

customLogo ENGIJOC és un equip humà de les terres de ponent amb l'objectiu d'oferir i impulsar activitats didàctiques que satisfacin la inquietud i la curiositat dels infants mitjançant el joc. Treballen amb mètodes pedagògics que permeten potenciar al màxim les habilitats cognitives i les intel·ligències múltiples, per tal d'afavorir el creixement interpersonal i intrapersonal dels infants, utilitzant la robòtica educativa com a eina estratègica.

“Els jocs dels infants no són només jocs, sinó les seves activitats més serioses.” Michel de Montaigne (1533 - 1592)

En aquests dos primers mesos d'activitat estant impartint gratuïtament tallers de robòtica a les comarques de les Garrigues, Noguera, Pla d'Urgell, Segrià i Urgell, a través de les Biblioteques Comarcals i també a la Segarra a través del Centre de Recursos d'aquesta comarca.

“Enginys Mecànics” és el taller per a infants de 6 a 8 anys i “Robots d'Enginy” és per per a infants de 9 a 11 anys.

1.Novembre2012

CENTRES EDUCATIUS

Han realitzat la presentació “La robòtica educativa i el seu potencial pedagògic” als centres educatius de la província de Lleida amb la col·laboració del CRP del Segrià, expliquen les qualitats de la robòtica per impartir conceptes curriculars als infants facilitant-ne l'aprenentatge. També faran aquesta presentació per a tots els Centres de Recursos Pedagògics de la província de Lleida, amb la col·laboració del departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Descarregar PDF Buttletí 1, Novembre 2012

Comentarios