Programa fischertechnik ACADEMY per a formadors en robòtica educativa.

Fischertechnik ACADEMY és el nou programa de cursos per a formadors/ professorat/docents/facilitadors/monitors impulsat per RO-BOTICA utilitzant producte de robòtica educativa i metodologíes pedagògiques i curriculars de la prestigiosa casa alemanya Fischertechnik:

fischertechnik-ACADEMY-600

El primer curs dins del nou programa fischertechnik Academy serà el curs d'introducció a la robòtica Fischertechnik amb el sistema escalable i reconfigurable fischertechnik,  Es tracta d'un curs que pretén cobrir els aspectes més bàsics però complerts de la robòtica educativa amb els productes de la casa alemanya de gran prestigi i excelent qualitat dels materials, d'una manera pràctica, metòdica, i divertida.

Aquest primer curs ens fa especial il·lusió perquè fischertechnik és garantia de materials de gran qualitat, fa molts anys que treballem amb ells i creiem que és una molt bona oportunitat per introduir als docents i formadors i facilitadors en aquest món emergent de la robòtica educativa.

env1

El primer curs pràctic tindrà lloc el proper dia 29 d'Octubre de 15.30h a 19:30h (4h de duració). El punt de trobada serà en les instal·lacions de RO-BOTICA a Barcelona ( Plànol RO-BOTICA ).

env2 93296 env3

El temari del primer curs fischertechnik d’introducció a la robòtica educativa del programa per formadors ACADEMY és el següent:

  1. Benvinguda
  2. Introducció a la robòtica educativa
  3. Filosofia fischertechnik
  4. Jugant amb el Hardware
  5. Jugant amb el Software
  6. Dubtes i impressions
51rAulsnW8L 2009-ft-ROBO-TXTrainingLabRoboter

 

Programes de formació per a docents:

Per estar al dia de les formacions per formadors que anirem fent, en la nostra web, en la barra de menú de l'esquerra, hem obert una nova categoria titulada "Formació" on podreu informar-vos dels diferents cursos per a formadors de les marques referents d'aquest sector emergent i en quines dates i horaris s'obren places d’assistència.

industry

En cas de que estigueu interessats per una formació i no trobeu places o els horaris no us ecaixen, recomanem que us dirigiu amb un mail explicant la situació a info@ro-botica.com o ens truqueu al telèfon 934 143 581. Segons de quin curs es tracti us derivarem a la persona responsable de la formació per veure si podem trobar un horari satisfactori per a tothom.

chapa5

Comentarios