ITworldEdu 6: Impacte i avenç dels dispositius mòbils en l’educació

logo-itworldedu-6-dates

Tot creient fermamanet en el canvi tecnològic accelerat que transforma ràpidament la societat i apostant per la tecnologia aplicada en l’educació, RO-BOTICA col·labora un any més amb la 6a edició de l’ ITworldEdu els dies 20 i 21 de febrer de 2014 a l’Auditori Imagina de Barcelona.

L’ITworldEdu continua essent un punt de trobada, de referència i integració entre el sector tecnològic i l’àmbit educatiu, que en aquesta sisena edició es focalitza en solucions innovadores entorn la introducció de les tecnologies mòbils a l’escola i les aplicacions educatives emergents sota el tema central  “l’Impacte i l’avenç dels dispositius mòbils en l’educació”.

Aquesta reflexió es planteja tant des de la perspectiva dels canvis que suposa en l’activitat a l’aula com des de l’oportunitat d’oferir nous productes i serveis que emergeix per a emprenedors del sector de les tecnologies educatives.

La seu del congrés serà L’Auditori Imagina i a partir del día 22 de gener es podran gestionar les inscripcions amb un aforament limitat a 350 places.

Atès que, amb l’ITworldEdu, es desitja potenciar al màxim la creació de xarxes entre tots els participants i les relacions estratègiques entre empreses del sector de les TIC, l’esdeveniment ofereix les següents activitats:

  • Conferències plenàries i taules rodones amb la participació d’experts de reconegut prestigi en l’àmbit educatiu i tecnològic, empreses de nova generació i joves emprenedors
  • Presentacions de bones pràctiques a càrrec de representants de l’àmbit educatiu i de les empreses de solucions TIC
  • La cerimònia de lliurament de la 2a edició dels Mobile Learning Awards

Des de la nostra perspectiva a RO-BOTICA referent a la Robòtica Educativa hem proposat dues solucions de robòtica i tecnologia de mobilitat (Smartphones, tauletes):

Android_loves_ro-botica

Comentarios