La robòtica centra la quarta edició de "El cafè de les Telecos"

La robòtica ha estat el tema escollit per a la quarta edició de la tertúlia  "El cafè de les Telecos", activitat de periodicitat mensual que té com a objectiu promoure i fer difusió de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) entre la societat.
En format de tertúlia radiofònica (també es distribueix amb suport vídeo), Telecos.cat produeix aquest programa on experts de diferents àmbits analitzen un tema relacionat amb les TIC i la manera com aquestes estan transformant el món.



La quarta tertúlia se centra en la robòtica en totes les seves vessants (robòtica industrial, educativa, de servei...) i compta amb la participació de tres enginyers de telecomunicació experts en el tema: Andreu Corominas (fundador de BETAROBOTS), Marc Gálvez (coordinador de campus tecnològics de robòtica i fundador de CLAUTIC) i Toni Ferraté (fundador de RO-BOTICA). També intervé a la tertúlia, Sònia Maza (responsable de Comunicació de Telecos.cat). El director de Tertulia Digital i Dossier Tecnológico, Tomás Cascante, n'és el presentador-moderador.

Comentarios