RO-BOTICA, inaugura a Barcelona espai únic a Europa

El 28 de novembre, vam inaugurar el nou Espai RO-BOTICA. Més de 250 m2 especialitzats en robòtica educativa i personal al carrer Balmes 350 de Barcelona.



Es tracta d’un nou espai polivalent  que ens ha permès unificar i integrar tota l’activitat de RO-BOTICA en dues plantes, abans distribuida en diferents locals i espais de Barcelona.

A la primera planta s’ha traslladat l’antiga botiga oberta l'any 2008 del carrer Hercegovina de Barcelona, en el seu moment, ja fa 7 anys, la primera botiga presencial d'Europa especialitzada només en robòtica educativa i personal.

El nou espai comercial representa una significativa ampliació de les àrees d’exposició i demostracions de robots com una forma de millorar l’atenció i l’assessorament als nostres visitants i clients i un espai obert al barri. Continúa essent un espai únic a Catalunya, a l'Estat i a Europa on es poden veure, tocar i entendre diferentes solucions i plataformes robòtiques per a diferentes edats i de diferents tecnologies i metodològiques que resolen diferents necessitats i requeriments educatius i de lleure.

A la mateixa planta 0 també s'han ampliat les àrees de logística, administració i el nou magatzem, que s'accedeix pel passatge del darrera, a l'alçada del carrer Putxet 6.

A L’altra planta hi ha espais polivalents ben equipats i els materials específics per dur a terme les formacions a docents en robòtica educativa així com l’espai destinat al suport i servei tècnic post vendaTambé es localitzen les noves oficines de la seu corporativa de RO-BOTICA preparades per acollir les necessitats del creixement previst per aquests 2015 de l’activitat i personal de l’empresa.


La nostra localització a Sarrià-Sant Gervasi ens configura com una de les empreses tecnològiques que formen part del Districte del Coneixement.


A l’acte de inauguració van assistir més de 50 persones de la xarxa de RO-BOTICA, representants de l’àmbit institucional, de la comunitat educativa, fabricants i empreses proveïdores, personalitats i amics vinculats al món de la robòtica amb els que vam poder volem compartir i celebrar aquest moment tan especial.



En Toni Ferraté, fundador i CEO de RO-BOTICA, va destacar al seu parlament els orígens d’aquesta empresa al 2007 operant només per Internet, la primera botiga visrtual especialitzada en robòtica fa 8 anys, com un projecte pioner, visionari i emprenedor en el àmbit de la robòtica educativa i personal i la seva consolidació al 2014 amb aquest nou espai necessari per tal de  millorar l'experiència, assesorament i atenció al client.

Així ho demostren les dades que es va compartir: 
"Un 25% de creixement de facturació sostinguda any rere any a través de les vendes de la botiga online (80%) i la botiga presencial (20%), o les més de 1.500 escoles a tot l’estat que han estat equipades per RO-BOTICA amb robots educatius. Està neixent una nova era en la educació."
"En un moment on les empreses enfoquen la seva estratègia en l’exportació, a RO-BOTICA es consolida com la major distribuïdora de robòtica educativa al país, important les més avançades plataformes robòtiques i robots educatius, escalables i oberts de qualsevol lloc del món."
"L’estratègia de creixement per als propers anys en l’àmbit de la robòtica educativa es basa en la nostra neutralitat davant les marques referents mundials que distribuïm, compatir amb la comunitat educativa “el robot educatiu” com l'eina estratègica per la transformació de l’educació al segle XXI i l’ampliació de la nostra xarxa d’empreses col·laboradores arreu del territori."
Després del parlaments els convidats van poder gaudir d’un còctel de networking, acompanyat també d’una sèrie de demostracions de robots educatius i personals per part del nostre personal expert i especialitzat.



L’acte d'inauguració de l'Espai RO-BOTICA va concloure amb una acció simbòlica on alguns dels assistents i representants de diferents col·lectius van construir entre tots un robot i la invitació per part de tot l’equip de RO-BOTICA a visitar i compartir aquest nou espai.



Us esperem a tots al nou Espai RO-BOTICA!

Comentarios